Skip to main content

We hebben ons website vernieuwd! Het bestelproces is makkelijker gemaakt en het is mogelijk om uw bestelling in een account te plaatsen. Hierdoor kunt u de status van de bestelling volgen en gemakkelijk een bestelling herhalen. Daarnaast is het ook mogelijk om adresgegevens te updaten en kunnen we u in de toekomst informeren over nieuwe producten voor de optimale reiniging van uw prothese(s).

Voor onszelf is het ook makkelijker geworden om u de status van uw bestelling door te geven. En kunnen we in de toekomst sneller een nieuw product toevoegen in onze shop. U kunt dus een breder assortiment gaan verwachten. We houden u op de hoogte door middel van ons nieuwspagina!

Buitenland verzending

Vanaf nu kunt u ook vanuit België, Duitsland en Luxemburg de MEY Prothese cleaner bestellen. Hoe? U kunt onze producten naar deze landen laten versturen door bij het invullen van uw gegevens het juiste land te selecteren.

Mey® Prothese Cleaner

Deze unieke alles-in-1 reiniger is ideaal voor de dagelijkse verzorging van kunstgebitten en overige uitneembare delen. Lees hier verder voor meer informatie of vraag direct een gratis sample aan.

Ook de pagina Nieuws is de moeite waard om te bezoeken. Op deze pagina leest u het laatste nieuws maar ook handige tips om uw kunstgebit optimaal te reinigen en leuke (kortings)acties.

Mist u zaken op onze website of heeft u andere opmerkingen? Laat het ons dan vooral weten via onze contactpagina. We danken Online Marketingbureau 3AMI | Online Zichtbaarheid uit Nijmegen voor het ontwerpen en realiseren van onze vernieuwde website.