Verkooppunten

Vind een verkooppunt in uw buurt | Liever online bestellen?

   Bij mijn tandprotheticus in Nijmegen heb ik iets nieuws ontdekt; een tube poets reiniger voor mijn kunstgebit.Mey Prothese Cleaner is een super middel! Mijn gebit wordt er echt schoon van en het geeft een glad gevoel met een frisse smaak. Top!

   Dhr. H. van der Poel - Weurt

   Wij gebruiken al een poos Mey Prothese Cleaner en wij hebben er hele positieve ervaringen mee. Het voelt heel lekker fris, schoon en glad aan. Wij zijn dan ook blij dat er een reiniger op de markt is gekomen, dat speciaal bedoeld is om kunstgebitten mee te poetsen en blijven het ook zeker gebruiken. Je hoeft er maar weinig van te gebruiken voor een super resultaat.
   Het is een echte aanrader.

   Meneer en mevrouw De Wolff uit Scharsterbrug

   Sinds het gebruik van Mey Prothese Cleaner is mijn gebit veel schoner. Mijn tanden voelen gladder aan. Etenswaren blijven niet meer aan de tanden plakken en bovendien heb ik nu een lekkere frisse smaak. Ik ben zeer tevreden!

   Mevrouw Veenstra uit Joure

   Ons laatste nieuws

   Nieuws
   12 december 2022

   Vernieuwde website en webshop online

   We hebben ons website vernieuwd! Het bestelproces is makkelijker gemaakt en het is mogelijk om uw bestelling in een account te plaatsen. Hierdoor kunt u de status van de bestelling volgen en gemakkelijk een bestelling herhalen. Daarnaast is het ook mogelijk om adresgegevens te updaten…
   Nieuws
   1 juni 2019

   Vernieuwde formule MEY® Prothese Cleaner

   MEY® Prothese Cleaner is een unieke alles-in-1 reiniger voor de dagelijkse verzorging van kunstgebitten en overige uitneembare delen. Door dagelijks te poetsen met MEY® Prothese Cleaner wordt en blijft het kunstgebit of uitneembare deel hygiënisch schoon, fris en glad. De reiniger is voornamelijk gemaakt van natuurlijke bestanddelen…