Prothese reiniger

Unieke alles-in-1-reiniger voor prothese, klikgebit of kunstgebit

MEY® Prothese Cleaner is een unieke alles-in-1 reiniger voor de dagelijkse verzorging van het kunstgebit, klikgebit en overige uitneembare delen.
Door dagelijks te reinigen met MEY® Prothese Cleaner wordt en blijft uw prothese, kunstgebit, klikgebit of uitneembare deel hygiënisch schoon, fris en glad. En zorgt voor een frisse smaak en een heerlijk schoon gevoel in de mond.

MEY® Prothese Cleaner is een reiniger en valt onder de medische hulpmiddelen dat speciaal ontwikkeld en getest is door professionals en als reiniger wordt aanbevolen door tandartsen, orthodontisten en tandprothetici en tandtechnici. MEY® Prothese Cleaner is voornamelijk gemaakt van natuurlijke bestanddelen en bevat AYOOSIMA®.

AYOOSIMA®

Dit ingrediënt zorgt tijdens het reinigen voor het specifieke, gladde resultaat waardoor tandsteen en aanhechting van bacteriën, maar ook aanslag door bijvoorbeeld eten, drinken of roken grotendeels worden voorkomen en verwijderd.

Bestel MEY Prothese Cleaner

Frisse smaak en schoon gevoel

Gladheid en bescherming

Natuurlijke bestanddelen

Ideaal voor

Kunstgebit reinigen

Door de unieke samenstelling van ingrediënten zorgt de reiniger van MEY® Prothese Cleaner voor een goede hechting tussen protheseborstel en kunstgebit en daarmee voor een optimaal poetsresultaat.

Indien een kunstgebit enige tijd buiten de mond wordt bewaard, bijvoorbeeld gedurende de nacht, wordt geadviseerd het gebit wederom te poetsen alvorens deze te bewaren in een prothesebakje met schoon water.

Beugel, bleekbitje of knarsplaatje reinigen

Net als bij een prothese, kunstgebit of klikgebit is het voor diverse beugels, een bleekbitje of knarsplaatje eveneens belangrijk deze goed te reinigen en hygiënisch schoon te houden.

Wij adviseren ook deze uitneembare delen na gebruik goed te schoonmaken door het te reinigen met een zachte borstel en vervolgens te bewaren in het daarvoor bestemde bewaarbakje.

Gebitsbeschermer reinigen

Bacteriën ontwikkelen zich rap wanneer een gebitsbeschermer niet goed wordt schoongehouden. Als gevolg hiervan kunnen gevoelige tanden of zelfs ontstoken tandvlees ontstaan. Door na gebruik goed te reinigen met een zachte borstel en MEY® Prothese Cleaner, en te bewaren in het bestemde bewaarbakje, blijft een gebitsbeschermer hygiënisch schoon, fris en glad.

Een frisse beschermer voor de volgende sportprestatie!

Uw prothese, kunstgebit of gebitbeschermer optimaal reinigen

Gebruiksaanwijzing

  • Het uitneembare deel uit de mond of uit het bewaarbakje nemen en afspoelen met water
  • MEY® Prothese Cleaner aanbrengen op de borstel en het uitneembare deel poetsen
  • Het uitneembare deel wederom goed afspoelen met water

Gebruiksadvies

MEY® Prothese Cleaner is voor dagelijkse verzorging en uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik. Het beste resultaat wordt behaald indien de gebruiksaanwijzing nauwkeurig wordt opgevolgd.

Tevens wordt geadviseerd om het uitneembare deel niet met heet water, huishoudmiddelen of andere agressieve middelen te reinigen, aangezien dit het prothese, kunstgebit of ander uitneembare deel kan beschadigen.

Ingrediënten

De prothese reiniger is voornamelijk gemaakt van natuurlijke bestanddelen en bevat bovendien het unieke, gepatenteerde ingrediënt AYOOSIMA®. Dit zorgt voor het specifieke, gladde resultaat waardoor tandsteen en aanhechting van bacteriën, maar ook aanslag door bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn of nicotine grotendeels worden voorkomen. Daarnaast zorgt reinigen met MEY® Prothese Cleaner ook voor een frisse smaak en een heerlijk schoon gevoel in de mond.

Bekijk hier de complete ingredientenlijst

Geinteresseerd?